شرح وظایف پرستار سالمند در منزل

‌در این مطلب می‌خواهیم درباره شرح وظایف پرستار سالمند در منزل را برای شما بیان کنیم. همچنین فاکتورهایی که برای استخدام یک پرستار سالمند باید رعایت شود را برای شما عزیزان گردآوری و در اختیارتان نیز قرار خواهیم داد. امیدواریم از این مطلب نهایت استفاده را ببرید. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

موسسه پرستاری توانبخش با کادر مجرب و متعهد و بیش از 20 سال سابقه در زمینه پرستاری در منزل، خدمت پرستار سالمند در منزل را ارائه می‌دهد. برای پرسش شرایط و … خدمات توانبخش از طریق مشاوره تلفنی رایگان با مشاوران توانبخش در تماس باشید. در ادامه ظوایف پرستار سالمند را توضیح می‌دهیم.

پرستار سالمند در منزل

پرستار سالمند کیست؟

پرستار سالمند کیست ؟

امروزه نیازمندی‌‌های بسیاری برای نگهداری سالمندان و پرستاری از آنان به چشم می‌خورد. سالمندی یکی از مهم‌ترین دوره‌‌های زندگی هر فرد است که ممکن است در آن به دلیل بیماری‌‌های متعدد و افت انرژی نیازمند نگهداری توسط افرادی کارآزموده و حاضر باشد.

در این‌جا شرح وظایف پرستار سالمند در منزل بیان می‌شود که آنان چگونه می‌توانند از سالمندان نگهداری کنند؟ خدمات پزشکی امروزه بسیار گسترش یافته و با توجه به شرایط‌های متفاوت تنوع خدمات و کیفیت آن‌ها همچنین افزوده می‌شود.

پرستار سالمند در منزل یکی از موضوعاتی است که باید با نهایت دقت به آن بپردازید. زیرا شرایط سنی سالمندان و وضعیت بیماری‌‌های آنان می‌تواند خطرساز باشد. در این بین باید حس استقلال در سالمندان تقویت شده و بتوانند امورات خود را به راحتی انجام دهند.

وظایف پرستار سالمند در منزل

اگر بنا باشد وظایف پرستار سالمند در منزل را بررسی کنیم به نکات مهمی می‌رسیم. یکی از وظایف مهم پرستار سالمند این است که وضعیت سالمند را مورد بررسی قرار دهد و یک برنامه برای او داشته باشد. همچنین پانسمان زخم‌های سالمند از وظایف دیگر پرستار است.

در این مقاله به صورت کامل‌تر و جامع‌تری به این شرح وظایف پرستار سالمند خواهیم پرداخت.

مزایای استفاده از پرستار سالمندان در منزل چیست؟

مزایای استفاده از پرستار سالمندان در منزل

در این قسمت می‌خواهیم به توضیح مزایای بهره‌مندی از حضور مراقب سالمندان اشاره کنیم و بیان کنیم حضور یک فرد پرستار سالمند چه مزایایی برای فرد و خانواده وی می‌تواند داشته باشد؟ مراقبین سالمندان و پرستاران که افرادی حاذق و باتجربه در علم پرستاری و ارتباط موثر با بیمار هستند می‌تواند بهترین روش‌های درمانی را تحت نظر پزشک مربوطه انجام دهند.

از مهم‌ترین مزایای استفاده از پرستار سالمند در منزل می‌تواند ارائه خدماتی با کیفیت بسیار بالا و آموزش‌‌های تخصصی که به پرستاران و مراقبین داده می‌شود تا بهتر بتوانند از سالمندان نگهداری کنند می‌باشد.

همچنین از دیگر مزایای آن می‌توان به رفتاری حرفه‌‌ای و محترمانه نسبت به اعضای خانواده و سالمند می‌باشد تا در محیطی امن‌‌تر و راحت‌تر خدمات پزشکی و درمانی خود را دریافت کند و می‌توان از دیگر مزایا به کاهش تعداد دفعات مراجعه فرد به بیمارستان‌‌ها و مراکز درمانی باشد.

انجام اقدامات درمانی در منزل توسط پرستاران

فرد سالمند در محیط خانه و خانواده افزایش سطح سلامتی خود را می‌تواند حس کند و حضور در محیط گرم خانه می‌تواند نشاط در سالمندان را افزایش دهد.

حضور پرستار بی‌ شک می‌تواند استرس و نگرانی دوران سالمندی را که ناشی از افزایش سن است، کاهش داده و به انجام فعالیت‌‌های ساده روزانه فرد کمک بسیاری خواهد کرد.

همچنین افراد و اقوام فرد سالمند که برای دید و بازدید مراجعه می‌کنند در منزل فرد احساس راحتی و سهولت بیشتری نسبت به مراجعه به اقامتگاه‌های سالمندان و بیمارستان‌‌ها احساس می‌کنند.

موارد ذکر شده فقط چندین مورد از مزایای حضور مراقب سالمند در منزل است. از دیگر مزایا می‌توان احساس راحتی بیشتر اعضای خانواده و اطمینان خاطر آنان نسبت به کنترل وضعیت جسمی و روحی بیمار باشد.

تا اینجا با مبحث مزایای استفاده از پرستار سالمندان در منزل چیست آشنا شدید و پیشنهاد می‌کنیم تا پایان مقاله شرح وظایف پرستار سالمند در منزل با ما همراه باشید.

وظایف پرستار سالمند در منزل چیست؟

خدمات مراقبتی پرستاری سالمند در منزل چیست ؟

در این قسمت سعی داریم خدماتی که یک پرستار سالمند خوب ارائه می‌دهد را برای شما گردآوری و در اختیار شما قرار دهیم. زمانی که تصمیم به واگذاری مسئولیت عزیزان بر دیگران می‌کنید باید با اخلاقیات و خدماتی که یک پرستار سالمند انجام می‌دهد آشنا باشید و با این شناخت سعی در انتخابی موثر و مطمئن را داشته باشید. زیرا سپردن مسئولیت عزیزانمان بر کسی دیگر بدون شناخت صحیح امری بسیار خطیر خواهد بود که می‌تواند منجر به وخامت وضعیت فرد سالمند شود.

هم‌صحبتی با سالمندان

یکی از اصلی‌ترین وظایف پرستار سالمندان این است که به وضعیت عاطفی اشخاصی که به‌ تنهایی زندگی می‌کنند رسیدگی کند. برخی از مراقبین همدم مناسبی برای افراد سالمند خواهند بود و با توجه به آموزش‌‌هایی که از قبل فرا گرفته‌‌اند می‌توانند فعالیت‌‌های مناسبی را برای افراد سالمند در نظر بگیرند.

تا دوران بهبودی آنان با سرعت بیشتری طی شود از جمله فعالیت‌‌هایی که توسط پرستاران می‌تواند انجام شود: بردن فرد سالمند به گردش و استفاده از کتاب و کتاب‌‌خوانی برای اوقات فراغت سالمندان است،

همچنین همچنین انجام بازی‌‌های مناسب و ایجاد سرگرمی بیشتر، همراهی کردن فرد سالمند برای پیاده‌‌روی و گذراندن اوقات فراغت بیشتر از جمله خدماتی است که پرستاران سالمندان می‌توانند آنان را انجام دهند. انجام این‌گونه فعالیت‌‌ها و مصاحبت بیشتر به فرد سالمند تاثیر به سزایی در روحیه و شادابی آنان خواهد داشت.

داشتن روحیه‌ای همدل و هم‌زبان یکی از مهمترین ویژگی‌های یک پرستار سالمند به شمار می‌رود زیرا داشتن ارتباطی موثر مستلزم استفاده از روش‌های ارتباطی مابین دو طرف مراقب و سالمند خواهد بود. حتی در مواردی ممکن است پرستار با رفتاری صحیح بر رفتارها و بدخلقی‌های سالمند موثر واقع شود و در نتیجه ارتباط بهتری را نیز تجربه کنند.

تا اینجا با مبحث هم‌صحبتی با سالمندان آشنا شدید و پیشنهاد می‌کنیم تا پایان مقاله شرح وظایف پرستار سالمند در منزل با ما همراه باشید.

کمک و انجام فعالیت‌‌های بدنی بیشتر

کمک به بهبود وضعیت حرکتی فردی و انجام حرکات و فعالیت‌های بدنی در حیطه پرستاران سالمندان نیز می‌باشد. یک پرستار باید با توجه وضعیت جسمی و محدودیت‌های حرکتی فرد، حرکات اصلاحی و راهکارهایی را برای افزایش قدرت و توان حرکتی فرد در نظر بگیرد. یکی دیگر از مهمترین وظایفی که پرستار سالمندان باید آنان را انجام دهند کمک به انجام فعالیت‌‌های بدنی و فیزیکی افراد است.

در واقع در این‌جا اشاره می‌کنیم که فرد پرستار باید بتواند در ایجاد تحرک و قدم زدن در سالمندان آنان را همراهی کرده و پرستار به فعالیت‌‌هایی مانند پوشیدن لباس و شستشوی آنان به سالمندان کمک خواهد کرد. پرستار همچنین در زمان خوابیدن شخص در تختخواب و جابجایی بر روی تختخواب یا ویلچر یا صندلی و غذا دادن به فرد سالمند می‌تواند کمک کند.

البته باید فاکتورهایی مانند غذا دادن به سالمندان با توجه به وضعیت جسمانی فرد و ترجیحاً استفاده از رژیم غذایی که پزشک تجویز کرده است باید انجام شود. ممکن است در مواردی فرد نیاز به انجام حرکات فیزیوتراپی در منزل داشته باشد مراقبین سالمندان نیز می‌توانند انجام حرکات فیزیوتراپی را در منزل میسر کنند و گزارشات روند بهبودی فرد را به پزشک فیزیوتراپ اعلام کنند.

بسیاری از افراد سالمند توان انجام حرکات بدنی خود را ندارند

این یکی از مهمترین خدمات پرستاران است زیرا بسیاری از افراد سالمند توان انجام حرکات بدنی خود را ندارند و حتی شاید نیاز باشد برای انتقالات وی از ویلچر کمک گرفت.

در این صورت پرستار سالمندان باید انجام امور حرکتی شخص را نیز بر عهده گرفته و با توجه به شرایط حرکتی و جسمی وی کلیه فعالیت‌هایی که سبب بهبود توان حرکتی فرد سالمند خواهد شد را انجام داده و به مستقل شدن وی برای انجام امور شخصی خود نیز کمک کند. البته این فرآیند شاید با چالش‌های بسیاری نیز همراه باشد.

کمک به رعایت بهداشت فردی سالمند

کمک به رعایت بهداشت فردی سالمند

یکی دیگر از مهمترین خدماتی که پرستار سالمندان ارائه می‌دهد کمک به امور شخصی فرد خواهد بود. زمانی که سالمند به دلایلی از جمله بیماری و محدودیت‌های حرکتی دیگر توان انجام شخصی‌ترین امور خود را ندارد در این هنگام برای شست‌و‌شوی خود و حمام کردن و همچنین دستشویی رفتن، نیازمند یاری فرد مراقب سالمند نیز می‌باشد.

ممکن است بعضی از سالمندان دچار محدودیت‌‌های شدید حرکتی و ناتوانی در انجام شخصی‌‌ترین امور خود باشند. در این‌جا فرد پرستار با توجه به آموزش‌‌هایی که فرا گرفته است می‌تواند به کمک فرد سالمند آمده و با ملایمت و مهربانی و همچنین حفظ اعتماد به‌ نفس سالمند او را در انجام امور شخصی خود یاری کند.

فرد پرستار می‌تواند هنگام شستشو و دوش گرفتن سالمندان به وی کمک کرده، ملحفه و روتختی سالمند را شستشو و تعویض کند. آراستن شخص سالمند را انجام داده، شانه کردن موهای سالمند و اصلاح آن، کمک به رعایت بهداشت دهان و دندان‌‌های سالمند و همچنین اگر شخص با در نظر گرفتن بیماری‌‌هایی که دارد دچار بی‌‌اختیاری ادرار و اجابت مزاج باشد فرد پرستار می‌تواند نظافت سالمند را برعهده گرفت تا به وی کمک کند.

تا اینجا با مبحث کمک به رعایت بهداشت فردی در سالمند آشنا شدید و پیشنهاد می‌کنیم تا پایان مقاله شرح وظایف پرستار سالمند در منزل با ما همراه باشید.

پرستار باید با نهایت ملایمت به سالمند کمک کند

یک پرستار باید با نهایت ملایمت و در نظر گرفتن حریم شخصی فرد به وی کمک کرده تا بتواند نیازهای اولیه خود را رعایت کند. مراقبین سالمندان باید فردی باگذشت و با نهایت مهربانی و ایثار نیازهای اولیه فرد را مانند نیازهای خود می‌دانند و در این راستا سعی در کمک و یاری رساندن به سالمندان خواهند داشت.

رعایت نیازهای شخصی و نظافتی افراد از اولین نیازهای سالمندان است که باید در وهله اول سعی در رفع نیازهای آنان داشته باشید از این رو باید قبل از استخدام پرستاران شرایط کامل فرد سالمند را شرح داده و سپس اقدام به استخدام مراقب سالمند کنید.

انجام امور نظافتی منزل

زمانی که فرد سالمند به تنهایی زندگی می‌کند و از عهده مسئولیت خانه خود بر نخواهد آمد، پرستار سالمند می‌تواند امور خانه فرد را نیز بر عهده بگیرد و در این مورد به فرد و خانواده وی کمک کند.

بسیاری از سالمندان به دلیل دوری فرزندان و عدم دسترسی به والدین خود نمی‌توانند در کنار خانواده باشند و از کمک‌های آنان بهره‌مند شوند. بهتر است در این مورد حتما از پرستار سالمند کمک گرفته و سعی کنید امور خانه و نظافت منزل را نیز بر عهده فرد سالمند بگذارید. زیرا این موضوع یکی از مهمترین نیازهایی است که فرد باید در محیطی پاکیزه و آراسته زندگی خود را بگذراند.

در مواقعی که فرد سالمند توانایی انجام امور نظافتی منزل را نداشته باشد و برای انجام این کار نیازمند به کمک گرفتن از دیگران باشد، پرستار سالمند می‌تواند امور را انجام داده و در شستن لباس‌‌ها، آشپزی کردن، بیرون بردن زباله‌‌ها و انجام امور منزل فرد سالمند را یاری کند.

در این‌جا یک فرد پرستار به‌ طور کلی یکی از اعضای اصلی خانواده به شمار می‌رود که با توجه به آموزش‌‌هایی که دریافت کرده است و می‌تواند بیشترین بازدهی را برای فرد سالمند و خانواده وی به‌ همراه داشته باشد.

کمک به بهبود وضعیت خانه و زندگی فرد سالمند در حالتی که فرد دیگری نباشد و یا تمایلی به انجام آن نداشته باشد از وظایف تعریف شده پرستار سالمندان خواهد بود. پختن غذا با توجه به وضعیت جسمی و شرایط تغذیه فرد نیز می‌تواند توسط پرستار سالمند انجام شده و بتواند نیازهای فیزیکی خود را از طریق رژیم غذایی خود دریافت کند. همچنین یک پرستار موظف است داروهای فرد سالمند را به موقع و سر ساعت به وی رسانده و وضعیت جسمی او را با توجه به داروهای مصرفی وی بررسی نماید.

ویژگی‌‌های یک پرستار سالمند چیست؟

یک پرستار سالمند چه ویژگی های دارد ؟

برای استخدام یک مراقب سالمند خوب باید به دنبال چه ویژگی‌هایی باشیم‌؟ چگونه یک پرستار مناسب را استخدام و از خدمات آنان استفاده کنیم؟ اگر به دنبال یافتن یک پرستار مناسب هستید حتما با سوال های بالا در ذهن خود مواجه شده‌اید.

ما در این قسمت به پاسخ اینگونه سوالات شما خواهیم پرداخت. زیرا بسیاری از افراد که قصد استخدام پرستار را دارند در بسیاری از مواقع دچار سردرگمی شده و نمیدانند چگونه باید یک پرستار مناسب را پیدا و استخدام کرد. با توجه به سوالات متداولی که از سوی کسانی که قصد استخدام پرستار را دارند، ما پرکاربردترین سوال را برای شما پیدا کرده و سعی داریم به پاسخ آن بپردازیم.

تا اینجا با مبحث ویژگی‌‌های یک پرستار سالمند چیست آشنا شدید و پیشنهاد می‌کنیم تا پایان مقاله شرح وظایف پرستار سالمند در منزل با ما همراه باشید.

اگر شما قصد استخدام یک پرستار سالمند دارید

شاید شما هم قصد دارید یک پرستار سالمند استخدام کنید اما ندانید که در پرستاران و افرادی که برای استخدام معرفی می‌شوند به دنبال چه ویژگی‌هایی باشید تا بتوانید یک پرستار سالمند و یک مراقبی مطمئن را استخدام کنید.

داشتن ویژگی‌هایی که برای شما در قسمت بعدی مقاله شرح وظایف پرستار سالمند در منزل ذکر خواهیم کرد می‌تواند شما را در انتخابی مناسب یاری کرده و با توجه به نیازهای خود افرادی مطمئن را استخدام کنید. ما در این قسمت از مقاله شرح وظایف پرستار سالمند در منزل می‌خواهیم به توضیح ویژگی‌های بارز یک پرستار سالمند وظیفه‌شناس و مطمئن بپردازیم.

اگر شما به دنبال شرح وظایف پرستار سالمند در منزل هستید حتما در ادامه مقاله شرح وظایف پرستار سالمند در منزل با ما همراه باشید. زیرا در این مطلب سعی داشتیم هر آنچه درباره استخدام و شناسایی پرستار سالمند مناسب وجود دارد را برای شما گردآوری کرده و در اختیار شما قرار دهیم.

البته داشتن تمام ویژگی‌های بیان شده در یک پرستار ممکن است کمی چالش برانگیز باشد به همین دلیل شما در اینجا می‌توانید از شرکت‌های اعزام پرستار کمک گرفته و از آنان نیز یاری بخواهید. در ادامه مطلب حتما با ما همراه باشید.

دلسوزی

دلسوزی

زمانی که نام پرستار به گوش می‌رسد فردی با نهایت دلسوزی و مهربانی در خاطر افراد حاضر خواهد شد. و این موضوع دقیقا ویژگی اولیه یک مراقب سالمندان است که باید در نهایت ملایمت و مهربانی با سالمندان و افرادی که نیاز به کمک دارند، برخورد کنند. یکی از اصلی‌ترین ویژگی‌‌هایی که یک پرستار سالمند باید داشته باشد. احساس دلسوزی است یک پرستار باید سالمند را همچون خانواده خود بداند و با دقت و نهایت اطمینان از وی مراقبت کند. دلسوزی و مهربانی از اصلی‌‌ترین ویژگی‌‌های یک پرستار مناسب است.

درک شرایط سنی سالمند

زیرا پرستار باید قدرت درک شرایط سنی و وضعیت سلامتی فرد سالمند را درک کرده و با درک بالای خود بتواند بهترین مراقبت را از وی انجام دهد. از ویژگی‌‌های پرستار سالمند خوب که بسیار مورد توجه فرد سالمند واقع می‌شود.

می‌توان به داشتن حس دلسوزی و درک متقابل اشاره کرد افراد سالمند به خوبی متوجه ترس، اضطراب، ناراحتی پرستاران خود خواهند شد و ممکن است که بعد از شناسایی این احساسات رابطه خوبی را با پرستار سالمند خود نتوانند برقرار کنند. پس لازم است که پرستار درباره نحوه برخورد خود با سالمند نهایت دقت را داشته باشد و بتواند آن را درک کند.

از آنجایی که پرستاری شغلی است که با احساسات و عواطف فرد سالمند روبرو می‌شود. اخلاق مناسب و حس همدردی و مهربانی باید در وجود مراقب سالمند نیز وجود داشته باشد. در غیر این صورت نمی‌توان انتظار بهبود وضعیت جسمی فرد و رابطه‌ای مناسب مابین مراقب و سالمند را انتظار داشته باشید. پرستار مناسب فرد را همانند نزدیکان خود میبیند و سعی می‌کند با تکیه بر صبر و مهربانی و دلسوزی خود کمک به بهبود وضعیت عاطفی و جسمی فرد سالمند نیز داشته باشد. اولین گام برای یافتن پرستاری مناسب داشتن احساس دلسوزی و مهربانی در مراقب سالمند خواهد بود.

صبر و تحمل

صبر و تحمل

افرادی که پرستار سالمند هستند باید آستانه صبر و تحمل بالایی داشته باشند. افراد سالمند به دلیل محدودیت‌‌های توانی و حرکتی و عدم قدرت مناسب برای انجام امور حتی شخصی خود ممکن است که گاهی دچار کلافگی و بدخلقی شوند که می‌توانند رابطه آنان با فرد پرستار را تحت‌‌الشعاع قرار دهد در این‌جا وظیفه یک پرستار سالمند خوب این است که بتواند شرایط موجود را درک کرده و با قدرت صبر و مهربانی خود باعث آرامش فرد سالمند شود.

پرستاری از افراد سالمند باید روحیه‌ای قوی و درک بسیار بالا داشته باشد. مراجعین پرستاران افرادی با شرایط خاص جسمی و دارای روحیه‌ای بسیار شکننده هستند از این رو پرستاران باید توان برخورد صحیح با سالمندان را داشته باشند. و همواره سعی بر کمک روحی و جسمی به افراد داشته باشند. داشتن صبر و حوصله بسیار از ملزومات شغل پرستاری است.

نیاز به درک بیشتر

فردی که از آن مراقبت می‌شود ممکن است حالات روحی بسیاری را تجربه کند که نیازمند درک بیشتری و افزایش آرامش درونی است. از این رو پرستاران باید حتما دارای ویژگی صبوری و برخورد صحیح در تمامی حالات فرد را داشته باشند.

یک پرستار هیچ‌گاه نمی‌تواند مسائل شخصی زندگی خود را وارد حیطه کاری خود کند زیرا محیط کاری وی، زندگی شخصی و خصوصی افرادی دیگر است که ممکن است خود درگیر مشکلات و مسائل بیشتری باشند.

به همین دلیل است که یک فرد پرستار سالمند باید توانایی مدیریت مسائل خود و صبوری بسیار باشد. زیرا ورود مسائل شخصی وارد مسائل کاری برای خود و افراد سالمند ممکن است بسیار خطیر و تخریب‌کننده روابط بین مراقب و فرد سالمند شود. درک بالا و صبوری در اینجا به کمک پرستار سالمند خواهد آمد و سعی می‌کند کنترل روابط خود و سالمندان را بر عهده بگیرد و به خوبی آنان را درک کند.

بینش واقع‌‌گرایانه

بینش واقع‌ گرایانه

انجام امور شخصی افراد سالمند توسط مراقب سالمندان معمولا در بازه‌های زمانی طولانی انجام می‌گیرد و پرستار سالمند باید این موضوع را درک کرده و با توجه به محدودیت‌های رفتاری و حرکتی سالمندان به فرد سالمند کمک کند تا راحت‌‌تر با شرایط فعلی خود کنار بیایند. یک پرستار سالمند خوب معمولاً دارای ظرفیت و آستانه درک بالایی برای مواجهه با مشکلات و فرد سالمند می‌باشد.

یکی از مهمترین وظایف و ویژگی‌‌های یک مراقب سالمند این است که قابلیت‌های فرد سالمند را شناسایی کند و با توجه به شرایط فعلی وی زمینه‌‌سازی مناسبی برای افزایش حس استقلال در انجام کارها داشته باشد. مراقب پرستار معمولاً در انجام امور به فرد سالمند کمک می‌کند و برای بهبودی بیشتر در کارها او را تشویق خواهد کرد.

پرستار باید حد و حدود را رعایت کند

البته باید این نکته را در نظر داشته باشیم که پرستار باید حد و حدود را رعایت کند تا این موضوع باعث آزردگی خاطر بیمار نشود. این مسئله بسیار حائز اهمیت است زیرا افرادی که پرستاران با آنان در تماس هستند دارای روحیه‌ای بسیار حساس و شکننده‌اند.

سالمندان که عمری را در صحت و سلامت و مستقلا به انجام امور خود پرداخته اند باید با شرایط فعلی خود کنار آمده و حتی نیاز باشد برای رفع ساده‌ترین نیازهای خود نیاز به کمک و یاری دیگران داشته باشند.

در بسیاری از موارد قبول چنین شرایطی برای سالمندان چالش‌های بسیاری را برای مراقبین و پرستاران و حتی افراد خانواده وی به همراه خواهد داشت. در نتیجه در اینجا یک مراقب سالمند باتجربه و کارآزموده می‌تواند با استفاده از آموزش‌ها و تجارب کاری خود احساسات فرد را درک کرده و به وی کمک کند تا علاوه بر حفظ اعتماد به نفس وی، و احترام به حریم شخصی آن خود را مدیریت کند.

مسئولیت‌پذیری

مسئولیت پذیری

حتما نام مسئولیت‌پذیری را در هر حوزه کاری شنیده‌اید. مسئولیت‌پذیری به معنای انجام کلیه فرآیندهای کاری است که سبب افزایش وضعیت سلامتی فرد در پرستاران و شغل آنان خواهد شد. انجام امور سالمندی دیگر با توجه به شرایطی که دارد لازم است که فردی که از وی مراقبت می‌کند دارای حس مسئولیت‌‌پذیری بالایی باشد.

در زمان پرستاری احتمال دارد که با مسائل بهداشتی فراوانی روبرو شوند و رسیدگی به زخمی‌‌ها کمک به سالمند برای قضای حاجت و رعایت مسائل بهداشتی موارد بسیاری است که پرستار سالمند باید به آن‌ها دقت کند و همچنین سعی کند در حوزه کاری خود، خوددار باشد. اما پرستار نباید تحت هیچ عنوانی از انجام کارهایی که فرد سالمند را رو به بهبودی می‌برد کوتاهی کند.

شاید این موضوع چندان مورد توجه واقع نشود اما یکی از نکاتی است که در طولانی‌ مدت ممکن است مشکلات زیادی را برای فرد سالمند و پرستار ایجاد کند. حس مسئولیت‌پذیری که در هر حیطه کاری باید وجود داشته باشد شاید در حوزه کاری مراقبین سالمندان اهمیت ویژه‌ای داشته باشد.

زیرا اگر فرد مراقب به هر دلیلی از انجام امور مربوط به سالمندان جلوگیری کند، ممکن است تبعات بسیاری را برای فرد سالمند به همراه داشته باشد. حس مسئولیت پذیری باعث می‌شود تا فرد مراقب به انجام امور شخصی سالمند، خوراندن داروهای فرد که خود عامل مهمی در وضعیت سلامت فرد به شمار می‌رود، رسیدگی به وضعیت سلامت و بهداشت فرد که در صورت عدم رسیدگی ممکن است مشکلات گوارشی و عفونتی را با خود به همراه داشته باشد.

و حتی رفع نیازهای عاطفی سالمندان به خوبی انجام شود. افرادی که دارای حس مسئولیت‌پذیری نیستند هیچ‌گاه نمی‌توانند پرستاران و مراقبین سالمندان خوبی باشند. زیرا این موضوع بسیار حائز اهمیت است که فرد بتواند خود را در وضعیت بهتری دیده و همین موضوع سبب افزایش وضعیت سلامتی سالمندان شود.

رعایت حریم شخصی فرد

رعایت حریم شخصی فرد

همان‌طور که گفتیم واگذاری انجام امور شخصی به فردی دیگر برای بسیاری از سالمندان امری خطیر و دشوار است و ممکن است در مقابل چنین موضوعی مقاومت به خرج داده و برای درک این موضوع که برای رفع نیازهای خود نیازمند یاری فردی دیگر هستند برای آنان نیز دشوار باشد. در اینجا راه حل حفظ آرامش و خونسرد و درک متقابل فرد سالمند است.

در این هنگام پرستاران باید به فرد سالمند ثابت کنند که حریم شخصی فرد برای آنان بسیار اهمیت دارد و هیچ‌گاه سعی نخواهند کرد حریم خصوصی آن را مورد بی‌احترامی قرار دهند.

یکی از نکاتی که در صورت عدم رعایت آن ممکن است موجب آزردگی خاطر سالمندان شود این است که باید به حریم شخصی فرد احترام گذاشته و در هنگام تعویض لباس یا کمک به وی برای حمام و دستشویی کردن نیاز است که حریم شخصی وی رعایت شود و این موضوع نباید هیچ‌‌گاه باعث شرمساری فرد سالمند شود.

احترام پرستار به آزادی افراد

یک پرستار خوب می‌تواند به آزادی افراد احترام گذاشته و با رعایت حریم خصوصی باعث افزایش ایجاد حس امنیت و رضایت بیشتری در فرد سالمند شود. این فرآیند ممکن است نیازمند صبر و درک بسیار بالا باشد.

پرستاران و سالمندان هنگام تعویض لباس فرد و کمک به رفتن به دستشویی و قضای حاجت افراد باید فاکتورهایی را که به افزایش اعتماد به نفس کمک می‌کند، رعایت کرده و سعی کنند این موارد را نیز در نظر بگیرند که فردی که امروز نیازمند کمک و یاری آنان است سالیان سال خود به تنهایی از پس امور خود برمی‌آمده و قبول این شرایط برای وی کاملا برای سالمندان نیز ممکن است سخت و چالش‌برانگیز باشد. رعایت تمامی موارد بیان شده سبب می‌شود تا فرآیند پذیرش سالمندان و درک متقابل مراقبین سالمند نیز با سهولت بیشتری پیشروی کند.

نظارت بر وضعیت سالمند

نظارت بر وضعیت سالمند

بسیاری از افراد شاید در شرایط جسمی بسیار بدی باشند و نیاز باشد برای درمان بهتر شرایط درمانی و حتی بیمارستانی نیز در منزل وی اجرایی شود. در اینجا کمک گرفتن از کسانی که تجربه کاری و دانش اجرایی کردن دستورات پزشک معالج فرد را دارند می‌تواند بسیار مورد توجه واقع شود. در بسیاری از موارد کنترل و مانیتورینگ وضعیت سلامت وی باید توسط پرستار و مراقبی انجام شود که دانش پزشکی لازم را خواهد داشت.

این موضوع بسیاری دارای اهمیت است که بسیاری از افراد که رد شرایط جسمی ثابتی قرار می‌گیرند نیازمند یاری و کمک‌های پزشکی در منزل خود می‌باشند. کنترل و نظارت وضعیت فعلی سالمند یکی دیگر از ویژگی‌‌های یک پرستار سالمند خوب می‌باشد.

تغییرات زیاد وضعیت روحی و جسمی فرد سالمند

این تغییرات حتی ممکن است که در بازه‌‌های زمانی طولانی‌مدت ادامه داشته باشد. یک مراقب سالمند به سرعت این تغییرات را درک کرده و با توجه به حساسیت‌هایی که فرد ممکن است که مانند کاهش اشتها، تحریک‌پذیری، کاهش و یا اضافه وزن از خود بروز می‌دهد می‌تواند وظایف خود را تنظیم کند.

در صورتی‌ که فرد مراقب نتواند این تغییرات را مدیریت کند ممکن است که عواقب جبران‌‌ناپذیری که مسئولیت آن طبیعتاً بر عهده پرستار می‌باشد مورد توجه فرد سالمند قرار بگیرد.

یک مراقب سالمند خود به تمامی وظایف خود را بر اساس دستورالعمل‌‌هایی که توسط تیم پزشکی فرد ارائه می‌شود تنظیم می‌کند و با تکیه‌ بر دو ویژگی انعطاف‌‌پذیری و داشتن صبر و حوصله بالا می‌تواند تغییرات خلق‌‌وخوی افراد را مدیریت کند و همچنین لازم است که تمامی گزارشات سلامتی فرد سالمند را به پزشکی وی اطلاع دهند. تمامی فرآیندهای ذکر شده می‌تواند به بهبود حال بیماران سالمند کمک کند.

تا اینجا با مبحث نظارت بر وضعیت سالمند آشنا شدید و پیشنهاد می‌کنیم تا پایان مقاله شرح وظایف پرستار سالمند در منزل با ما همراه باشید.

مراقبت کردن از سالمند:

تمامی آنچه تاکنون ذکر شده است همان فرآیند مراقبت کردن از افراد سالمند می‌باشد. اما شغل پرستاری و مراقبتی از افراد فقط یک جنبه را شامل نخواهد شد. بلکه بسیاری از فاکتورهای دیگری نیز وجود دارند که شغل پرستاری و مراقبتی را نیز تحت‌الشعاع خود قرار خواهند داد.

و شاید معنای پرستاری سالمندان را نیز دچار چالش و دگرگونی کنند. شاید فکر کنید که این موضوع نیاز به دقت و توجه نداشته باشد اما یکی دیگر از ویژگی‌‌های یک پرستار سالمند خوب این است که بتواند به درستی از فرد سالمند مراقبت کند و مراقبت‌های وی فقط جنبه فیزیکی نداشته و می‌تواند جنبه روحی و روانی افراد را نیز شامل شود.

یک مراقب سالمند مناسب تنها مراقبت کردن از افراد را این وظیفه و شغل خود نمی‌داند بلکه یک‌ جور علاقمندی به افراد باید در ارتباط با فرد سالمند وجود داشته باشد.

این وظیفه اصلی پرستار و از مهمترین ویژگی‌‌هایی است که اگر به آن دقت نشود می‌تواند آسیب‌‌های بسیاری را برای فرد مراقب و سالمند به همراه داشته باشد. زیرا مراقبت کردند در شغل پرستاری مستلزم داشتن روحیه‌‌ای بسیار قوی و انعطاف‌‌پذیری در برخورد با افراد متفاوتی نیز می‌باشد.

شغل پرستاری مخصوصا پرستاری از افراد سالمند دارای مفهوم متفاوتی است

با توجه به شرایط فعلی جسمی و روحی افراد می‌تواند بسیار متفاوت به نظر برسد. قبل از استخدام پرستار سالمند شما نیز به عنوان فردی مطلع از شرایط حاکم کنونی باید تمامی آنچه در وضعیت جسمی و روحی فرد موثر است و در حال حاضر وجود دارد را برای مراقبین توضیح دهید تا درک دست و بیشتری از فعالیت‌ها و کارهای خود داشته باشند. زیرا عدم توضیح حتی موردی بسیار به ظاهر بی‌اهمیت ممکن است شرایط فرد را خطرناک سازد.

شخصیت و تجربیات کاری مناسب:

شخصیت و تجربیات کاری مناسب

شغل پرستاری مخصوصاً پرستار افراد سالمند دارای زوایا و نیازمند بررسی‌‌های بسیاری است به‌ طوری‌ که همه افراد نمی‌توانند این شغل را انتخاب کنند. کسی که وارد حوزه پرستاری و نگهداری از افراد می‌شود باید شخصیتی مناسب این کار داشته باشد و همچنین کسانی که دارای تجربه کاری بسیاری هستند بیشتر می‌توانند افراد سالمند را درک کرده و به بهبودی آنان کمک کنند.

برای مثال افرادی که پدر یا مادری سالمند داشته‌‌اند و از آن‌ها مراقبت می‌کردند و می‌توانند با سرعت بیشتری به سوی پیشرفت در پرستار سالمند شدن حرکت کرده و با تکیه بر ویژگی‌‌های اخلاقی خود در طول سالیان مختلف و کشف تجارب کاری بسیار مؤثری را در این حوزه کسب کرده باشند.

در نتیجه این افراد بهتر می‌توانند فرد سالمند را درک کرده و به کمک و یاری آن‌ها بشتابند. در هنگام استخدام فرد پرستار حتما درباره این موضوع سوال کنید که دارای تجارب کاری مفید هستند یا خیر؟

افرادی که نمی‌توانند شرایط سالمند را درک کنند

افرادی که به دلایل بسیاری نمی‌توانند شرایط موجود وضع سالمند را درک کرده و بر اساس آن شرایط کاری خود را تنظیم کنند معمولا دارای تجارب کاری موثر نیستند و ممکن است ارتباطی بسیار بد و زننده را با فرد سالمند و فرد سالمند با آنان نیز تجربه کنند این خود از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که می‌تواند آینده شغلی فرد و زندگی فرد سالمند را نیز تحت‌الشعاع قرار داده و سبب وجود چالش‌های بسیاری نیز شود.

معمولا کسانی که دارای تجارب کاری و خانوادگی نسبتا مشابه هستند درک بهتر و درست‌تری از شرایط موجود سالمند خواهند داشت و این افراد در کنار آموزش های لازم میتوانند بسیار در حوزه کاری خود و ارتباطات موثر با افراد سالمند نیز موفق‌تر باشند. تجربیات کاری سبب می‌شود تا فرد بتواند حالات درونی افراد را نیز پیش‌بینی کرده و به سبب آن‌ها به افراد بهتر خدمات‌رسانی کند.

قابل اعتماد بودن

قابل اعتماد بودن

معنای اعتماد به افراد برای شما چیست؟ آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده‌اید کسی را که به عنوان پرستار سالمند وارد خانه می‌کنید و مسئولیت نگهداری از عزیزان خود را به وی محول می‌کنید باید فردی قابل اعتماد و اطمینان باشد؟ ما در این قسمت می‌خواهیم به بررسی یکی دیگر از مهمترین ویژگی‌های پرستار سالمندان بپردازیم و برای شما مفصلا درباره این موضوع صحبت کنیم.

قابل اعتماد بودن برای شما به چه معنایی خواهد بود؟ یکی از ویژگی‌‌های مهم که باید در هنگام استخدام پرستار سالمند به آن دقت کنید قابل‌ اعتماد بودن است ممکن است بعضی از افراد به دلیل شرایطی که تجربه می‌کنند، واگذاری نگهداری از عزیزان خود را به فردی دیگر بسپارند اما باید این فرد کاملاً قابل‌ اعتماد باشد و بتواند نیازهای اصلی و اساسی فرد سالمند را شناسایی و به بهبود آن‌ها رسیدگی کند.

یک مراقب سالمند خوب باید قابل اعتماد باشد تا بتواند با انجام وظیفه و حس مسئولیت‌‌پذیری بالای خود و داشتن درک درستی از شرایط کاری فرد سالمند را یاری کرده و به آن نیز از نظر روحی و روانی و فیزیکی رسیدگی کند. اعتماد کردن ممکن است بسیار کاری سخت و دشوار به نظر برسد.

اما افرادی ماهر که رزومه کاری موثری دارند بهتر می‌توانند شرایط خانوادگی افراد را درک کرده و با توجه به آنان به کسب اعتماد افراد نسبت به خود نیز کمک کنند. زمانی که تصمیم به استخدام فرد پرستار می‌گیرید باید نسبت به اعتماد و اطمینان وی تمامی جوانب را در نظر گرفته تا راحتتر بتوانید عزیزان خود را به دست آنان بسپارید.

می‌توانید از شرکت‌های اعزام پرستار کمک گرفته و در این زمینه مشاوره‌های لازم را دریافت کنید تا آنان در انتخاب پرستاری مطمئن و قابل اعتماد شما را یاری کنند.

مهارت‌‌های برقراری ارتباط

مهارت‌ های برقراری ارتباط

آیا فردی که به برای وی به دنبال پرستار می‌گردید توانایی تکلم ندارد و یا از بیماری‌های خاصی مانند آلزایمر رنج می‌برد؟ برای برقراری رابطه‌ای بهتر با چنین فردی می‌توانید از پرستاران و مراقبان سالمندان بهرمند شوید. زیرا این افراد با توجه به تجارب و درس‌های فرا گرفته می‌توانند به شما در این زمینه کمک کنند.

از مهمترین ویژگی‌‌های مراقب سالمند خوب داشتن توانایی برقراری ارتباط با افراد متفاوت است. ممکن است بعضی از افراد پذیرش نگهداری خود را توسط فردی دیگر قبول نکنند و این موضوع باعث ایجاد چالش‌‌هایی در رابطه مراقب فرد سالمند شود. در این‌جا یک پرستار لازم است که با صبر و حوصله و تجربه تکنیک‌‌های برقراری ارتباط مسیر رابطه بهتری را برای خود و فرد سالمند هموارتر کند.

افراد دارای مشکل تکلم یا اختلالات روانی

در بعضی از افرادی که مشکل تکلم و آلزایمر دارند و یا از اختلالات روانی رنج می‌برند توانایی برقراری ارتباط با جملات ممکن است که سخت و یا ناممکن باشد در این‌جا فرد پرستار می‌تواند از حالت چهره حرکات و استفاده از جملات مؤثر و توانایی فهم و درک سالمند را سنجیده و با توجه به آن بتواند ارتباط مؤثر خود را با فرد سالمند برقرار کند.

بعضی از سالمندان به دلیل مشکلاتی که دارند شاید توانایی برقراری ارتباط با نزدیکان خود را نیز نداشته باشند. در اینجا شما می‌توانید به استخدام پرستار سالمندان روی آورده و در این زمینه از وی کمک بخواهید.

البته این موضوع مستلزم داشتن دانش برقراری ارتباط موثر و قوی از طریق حرکات نیز می‌باشد. بسیاری از پرستاران نیز می‌توانند در این زمینه به یاری شما بشتابند. زیرا با توجه به درس‌هایی که فرا گرفته‌اند می‌توانند ارتباطات قوی خود را با حرکات به فرد سالمند برقرار کنند. در زمان استخدام می‌توانید به این موضوع اشاره کرده و از این ویژگی پرستاران مدنظر خود آگاه شوید.

قدرت همدردی و همدلی

قدرت همدردی و همدلی

در بسیاری از موارد ایجاد ارتباط بین سالمند و پرستار موضوعی بسیار مهم و چالش‌برانگیز خواهد شد. زیرا عدم شناخت صحیح طرفین از هم ممکن است چالش‌هایی را برای هر دو طرف ایجاد کند.

اما بسیاری از پرستاران می‌توانند این موضوع را کنترل کرده و سعی کنند مدیریت روابط خود را در دست بگیرند. همان‌‌طور که در بالا اشاره شد ممکن است بعضی از افراد با پرستار یا مراقب خود به مشکلاتی که در اثر عدم شناخت صحیح فرد مراقب ایجاد می‌شود برخورد کنند.

در این‌جا که یکی از ویژگی‌‌های مهم فرد پرستار به شمار می‌رود مراقب باید قدرت همدلی و همدردی خود را به فرد سالمند بشناساند و بتواند او را درک کند. فرد سالمند باید احساس کند که پرستار و یا مراقب او نیازهای وی را درک کرده و دلسوزانه از وی مراقبت می‌کند تا بتواند ارتباط مؤثر و بهتری را با وی برقرار کند.

سالمندان نباید احساس کنند فردی به آنها ترحم می‌کند

ممکن است عزت نفس فرد نیز شکسته شود. پرستاران بسیاری با دقت و صبوری بالا می‌توانند به کمک افراد سالمند آمده و نیازهای آنان را نیز مانند نیازهای خود درک کنند و به کمک و یاری آنان بشتابند. تعامل بیشتر و بهتر مابین مراقب و پرستار نیازمند درک بهتر و احساس همدردی و همدلی است.

پرستار سالمندان وظیفه دارد این احساس را به فرد سالمند منتقل کرده تا بهتر بتوانند به بهبود روابط خود کمک کنند. در این صورت فرد می‌تواند رابطه موثرتری را برقرار کرده و در جریان کنترل و بهبود وضعیت روحی و جسمی فرد قرار بگیرد.

در غیر این صورت ممکن است که فرد با بدخلقی موجب کاهش روابط خود با مراقبین سالمندان نیز شود. زمان استخدام پرستار سالمند در منزل حتما به این موارد نیز اشاره کرده و تذکرات لازم را مبذول دارید.

پیشنهاد می‌کنیم از پست حقوق پرستاری در منزل دیدن کنید.

مهارت پرستاری و مراقبتی

مهارت پرستاری و مراقبتی

و اما آخرین ویژگی یک پرستار سالمند خوب این است که مهارت برقراری ارتباط، مهارت مراقبتی و پرستاری بالایی داشته باشد. این بدان معناست که علاوه بر درک وظایف خود و انجام آن‌ها به بهترین شکل باید بتواند در شرایط متفاوتی بهترین تصمیم را بگیرد ممکن است که طبیعتاً نگهداری از سالمندان چالش‌‌های بسیاری را برای افراد به‌ همراه خواهد داشت.

در این‌جا ممکن است که تصمیم‌‌های عجولانه و یا دور از منطق به ضرر و آسیب فرد سالمند منجر شود. ممکن است فرد سالمند دچار بیماری شده و نیاز به کمک در سریع‌‌ترین زمان داشته باشد در این‌جا فرد پرستار می‌تواند مراقبت‌‌های اولیه را انجام داده و باید سریعاً با پزشک معالج تماس حاصل کند.

حفظ خونسردی

این بخش به این معنی است که فرد در هر شرایطی بتواند خونسردی خود را حفظ کرده و تمامی اقدامات وی در جهت بهبود فرد سالمند باشد. این مورد نیز یکی از اساسی‌ترین ویژگی‌های پرستار سالمندان است که باید حتما به این موضوع دقت کنید. زیرا خودداری و توانایی کنترل خود در شرایط سخت ممکن است که روند درمانی بیماران سالمند را کاهش داده و یا احساس ترس و اضطراب در افراد ممکن است منجر به تشدید حال سالمندان شود.

البته اغلب پرستاران نیز به دلیل شرایط کاری و تجارب بسیاری که به دست آورده به راحتی می‌توانند خود را کنترل کرده و سعی کنند بهترین تصمیم را با حفظ خونسردی برای بهبود وضعیت بیمار سالمند بگیرند.

البته سنجش این موضوع نیازمند زمانی طولانی است اما شما می‌توانید در زمان استخدام این موارد را پرسیده و از تجارب کاری و حرفه‌ای پرستار سالمند مدنظرتان پرس و جو کنید تا بتوانید درصدی شناخت خود را نسبت به شخصیت وی افزایش دهید. زیرا این مسئله بسیار حائز اهمیت است و باید به آن دقت داشته باشید.

سایر خدمات تخصصی که پرستاران ارائه می‌دهند

سایر خدمات تخصصی که پرستاران ارائه می دهند چیست ؟

در زیر به بیان خدماتی می‌پردازیم که نیازمند تخصص می‌باشد و طبیعتا هزینه دستمزد پرستار را افزایش خواهند داد.

گفتاردرمانی

گفتاردرمانی یکی از بهترین خدمات تخصصی پرستار سالمندان است زیرا می‌تواند وضعیت تکلم و ارتباطی فرد را به کلی دگرگون کند. ممکن است بعضی از سالمندان به دلیل شرایطی که حاکم است ممکن است دچار عدم ارتباط و گفت‌ و گو با نزدیکان خود باشند.

در این‌ جا پرستار سالمند به کمک وی خواهد آمد و با توجه به آموزش‌‌هایی که دریافت کرده است می‌تواند توانایی برقراری ارتباط و صحبت کردن فرد را تقویت کند. گفتار درمانی یکی از تخصصی‌‌ترین خدمات پرستاری سالمندان است که باید حتماً اگر به آن نیاز دارید در زمان استخدام این موضوع را بیان کرده تا میزان توانایی پرستار سالمندی که قصد استخدام او را دارید، بسنجید.

گفتار درمانی همان‌طور که گفتیم جز خدمات تخصصی است و ممکن است یک پرستار سالمند عادی نتواند این خدمات را ارائه دهد به همین دلیل است که در زمان مصاحبه و درخواست پرستار باید حتما به این موضوع اشاره کنید و در زمان استخدام پرستاری را که قابلیت گفتار درمانی است را انتخاب کنید.

کاردرمانی

کاردرمانی در واقع همان بازیابی قدرت و توان از دست رفته فرد است. به این معنا که افرادی که به دلیل شرایط دیگر توانایی انجام امور شخصی خود را ندارند می‌توانند توسط پرستار راهنمایی شده و به تنهایی به انجام کارهای روزانه خود بپردازند.

یکی دیگر از مهم‌ترین ویژگی‌‌ها و خدمات تخصصی پرستار سالمندان این است که به افراد کمک می‌کنند تا بتوانند توانایی از دست‌ رفته خود را بدست آورند. برای مثال ممکن است فرد توانایی غذا خوردن استحمام و لباس پوشیدن را نداشته باشد.

در این‌جا کار درمانی را که یک خدمات تخصصی بسیار مهم و مؤثر است به کمک فرد خواهد آمد و ناتوانی‌‌های جسمانی فرد و همچنین ناتوانی‌های عاطفی و اجتماعی او را بررسی کرده و شرایط فرد را تقویت می‌کند تا بتواند استقلال از دست‌ رفته خود را تا حدودی به دست بیاورد.

این امر باعث خواهد شد تا فرد احساس بهتری داشته و عزت نفس بیشتری را تجربه کند. زیرا می‌تواند مانند گذشته مستقلا به امور شخصی خود بپردازند. در اینجا فرد می‌تواند کاردرمانی را موثر دانسته و حتی از وجود پرستار سالمند نیز بی‌نیاز شود.

فیزیوتراپی

فیزیوتراپی

بعضی از سالمندان ممکن است که به دلیل آرتروزهایی که به دلیل شرایط سنی بر بدن آنان نیز حاکم شده است. نتوانند فعالیت‌‌های روزانه خود را انجام دهند و یا اعضای بدن آن‌ها به دلیل آسیب‌ نیاز به انجام حرکات فیزیوتراپی داشته باشد.

در این‌جا می‌توانید از یک پرستار سالمند کاربلد برای بازیابی توانمندی‌‌ها و تقویت ماهیچه‌‌های سالمند کمک گرفته و حرکات فیزیوتراپی را در خانه انجام دهید تا فرد بتواند شرایط جسمانی خود را بهبود بخشیده و قدرت جسمانی خود را افزایش دهد. فیزیوتراپی با کاردرمانی بسیار متفاوت است و این دو مبحث کاملا جداگانه می‌باشند.

خدمات روانپزشکی

خدمات روان‌ پزشکی

بسیاری از سالمندان به دلیل دوره‌ای که تجربه می‌کنند ممکن است دچار بیماری‌‌های روانی و اختلالات بسیاری مبتلا شده باشند. از این‌ رو پرستاران و مراکز اعزام پرستار خود را موظف می‌دانند که به ارائه خدمات روانپزشکی اشاره کنند و مشاوره‌‌های لازم به فرد سالمند داده شود تا بتوانند خود را از شرایط جسمانی فعلی و شرایط روحی روانی ارتقا دهند و وضعیت خود را رو به بهبود ببرد. ارائه خدمات روانپزشکی نیازمند دانش روانشناسی است که باید حتما پرستار مدنظر شما چنین خدماتی را همراه با دانش کسب شده داشته باشد.

متخصص تغذیه

متخصص تغذیه

بیماری‌‌های نظیر دیابت و فشارخون ممکن است که محدودیت‌‌های غذایی بسیاری را برای فرد سالمند به همراه داشته باشد. از این‌ رو پرستاران نیز باید شرایط خاص غذایی فرد را رعایت کرده و با توجه به بیماری‌‌های فرد برنامه غذایی و توصیه‌‌های مناسب را به سالمند ارائه دهند.

متخصصان تغذیه در منزل می‌توانند حضور یابند و شرایط فعلی سالمند را بررسی کرده و دستورات جدیدی را در این‌ باره به فرد پرستار و یا اعضای خانواده وی اعلام کنند. رعایت برنامه غذایی مناسب می‌تواند شرایط جسمی و روحی فرد را تحت تاثیر قرار داده و در روند بهبودی فرد با سرعت ببخشد.

سهیل خوش نظر
گرد آورنده

سهیل خوش نظر

از ما مشاوره رایگان بگیرید



    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *