همراه بیمار در بیمارستان تهران

همراه بیمار در بیمارستان باید فردی آموزش‌دیده باشد که از تجربه و دانش کافی در حوزه نگهداری از بیماران برخوردار باشد. از آنجا که اغلب همراهان بیمار از اعضای خانواده او هستند، دارای تخصص و دانش کافی در این زمینه نیستند.

بنابراین برخی از مراکز خدمات پرستاری و همراه بیمار در بیمارستان تهران راه‌اندازی شدند و اقدام به ارائه خدمات به بیماران در منزل و بیمارستان کردند. با توجه به اینکه کادر این مراکز دوره‌های آموزشی و تخصصی را طی کرده‌اند، از مهارت و توانایی لازم برای مراقبت از بیماران براساس دستور پزشک برخوردار هستند.

یکی از این مراکز معتبر که سالیان طولانی در زمینه ارائه مراقبت‌های پزشکی به بیماران با بهترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت فعالیت می‌کند، موسسه توان‌بخش است. این مرکز علاوه بر ارائه خدمات و اعزام پرستار بیمار در بیمارستان، به نگهداری از بیمار در منزل نیز می‌پردازد.

ویژگی‌ها و مهارت‌های همراه بیمار در بیمارستان

از آنجا که وظایف همراه بیمار کاری دقیق و سخت است، باید از افرادی که در این حوزه آموزش دیده‌اند و مهارت دارند، استفاده کرد. همراهان مجرب و متخصص می‌توانند با مهارت‌های خود همانند کادر درمانی به رفع نیازهای شخصی و درمانی فرد بیمار کمک کنند.

از مهم‌ترین ویژگی‌های همراه بیمار می‌توان به درک همدلانه و قابل اعتماد بودن او اشاره کرد. همچنین تمیز و فعال بودن همراه بیمار باعث تمیز ماندن فرد مریض و کمک به رفع علائم بیماری در او می‌شود. وجود هماهنگی و نظم در کارهای همراه باعث می‌شود در دادن داروها به بیمار تعلل نکند و با مدیریت زمان به همه کارهای بیمار رسیدگی کند.

ویژگی‌ها-و-مهارت‌های-همراه-بیمار-در-بیمارستان

وظایف همراه بیمار

مهم‌ترین وظایف همراه بیمار به شرح زیر می‌باشد:

  • مسئولیت پذیر بودن

    تنظیم برنامه مراقبتی از بیمار و رسیدگی به شرایط بهداشتی او از مهم‌ترین کارهایی است که همراهان بیمار باید انجام دهند. در حقیقت این حس مسئولیت باید به گونه ای باشد که به صورت خودکار نسبت به انجام وظایف خود عمل کند.

  • منظم و دقیق بودن

    نظارت بر نوع تغذیه بیمار و انجام تزریقات توصیه شده توسط پزشک نیاز به نظم و دقت دارد. این که همراه بیمار داروها را اشتباه به بیمار ندهد و هر کدام از آن‌ها را در زمان خاص خود بدهد، از مهم‌ترین نکات است. داشتن نظم توسط همراه باعث می‌شود که بیمار احساس آرامش بیشتری داشته باشد. این آرامش می‌تواند تاثیر مثبتی در روند درمان بیمار داشته باشد.

  • صبور و با حوصله بودن

    رسیدگی به تغذیه وریدی بیمار و انجام سونداژ از دو کار اصلی است که نیاز به صبر دارد. بیماران در طول دوران درمان، بی حوصله تر هستند. از این رو نیاز است که صبوری بیشتری را همراهان به خرج دهند و از بی حوصلگی های بیمار، ناراحت نشوند.

وظایف-همراه-بیمار

  • حساس و با احتیاط بودن

    مراقبت از زخم‌های بیمار و نظارت بر مصرف منظم داروهای تجویزی توسط پزشک از نکات مهم این بخش است. حساس بودن به معنای وسواس نیست، بلکه برای همراه، بیمار بیشتر از یک فرد عادی محسوب شود و مانند یکی از اعضای خانواده خود با او برخورد کند. برخی از بیماری‌ها مشکلات حرکتی یا تکلم را برای بیمار به وجود می‌آورد. در نتیجه باید همراه به آرامی با آنان برخورد کند.

  • متعهد به کار بودن

    مدیریت درد بیمار و پیشگیری از ایجاد زخم دیابت و زخم بستر از اولیه ترین نکات در متعهد بودن است. فرد متعهد به بیمار بیشتر از خود اهمیت خواهد داد. تعهد به کار صرفاً به حضور در یک زمان مشخص، خلاصه نمی‌شود، بلکه باید فرد به طور کامل وظایف خود را انجام دهد و کوتاهی نکند. همچنین همراه و حامی بیمار باش. در حقیقت توجه به بهداشت روانی بیمار و کمک به حرکت بیمار و بازگشت او به زندگی عادی یکی از مهم‌ترین نکات در مورد متعهد بودن است.

مراقبت از بیمار در منزل یا بیمارستان

مراقبت از بیمار ممکن است مدتی براساس تشخیص پزشک در بیمارستان انجام شود. اما پس از پشت سر گذاشتن دوره نقاهت، از بیمارستان مرخص شده و به منزل منتقل می‌شود. در برخی مواقع که بیمار به خدمات فوق تخصصی بیمارستان نیاز دارد، لازم است در بیمارستان تحت مراقبت باشد.

به همین منظور می‌توان از همراه بیمار در بیمارستان کمک گرفت تا مراقبت‌های بهداشتی و درمانی به صورت دقیق و تخصصی انجام شوند. مراقبت از بیماران در بیمارستان برای افرادی که به دستگاه‌های خاصی نیاز دارند، لازم و ضروری است. تا زمانی که از نظر پزشک، حضور بیمار در بیمارستان ضروری است، باید از انتقال او به منزل خودداری کرد.

اما در برخی از بیماری‌های سطحی یا بیماری‌هایی که ممکن است سال‌ها احتیاج به مراقبت وجود داشته باشد، نیازی به بستری طولانی‌مدت در بیمارستان نیست. بلکه می‌توان با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به بیمار در منزل، به روند بهبودی او کمک کرد. در برخی مواقع این پروسه برای اطرافیان و خانواده بیمار خسته‌کننده می‌شود و ممکن است امور زندگی آن‌ها را با اختلال مواجه کرده و هزینه‌های درمانی را افزایش دهد.

به همین منظور کمک گرفتن از پرستار بیمار در منزل توصیه می‌شود. از آنجا که مراقبین آموزش‌دیده و مجرب هستند، می‌توانند خدمات بهداشتی و درمانی بهتری به بیماران ارائه کنند. آن‌ها در کنار توجه به مراقبت فیزیکی بیماران، به بهداشت روانی و روحی آن‌ها نیز توجه ویژه‌ای می‌کنند.

چرا از توان‌بخش برای همراهی بیمار در بیمارستان استفاده کنیم؟

از آنجا که ممکن است روند بستری بیمار در بیمارستان طولانی شود، کمک گرفتن از همراه بیمار ضرورت پیدا می‌کند. امروزه مراکز زیادی هستند که خدمات نگهداری از بیماران را ارائه می‌کنند. اما لازم است برای حفظ سلامتی عزیزان خود، به مراکز معتبری مراجعه کنیم که شناخته‌شده هستند.

موسسه توان‌بخش یکی از مراکز پرستاری و مراقبت از بیماران است که سالیان طولانی در این عرصه حضور دارد. این مرکز که از کادر متخصص و حرفه‌ای برخوردار است، می‌تواند بهترین همراه بیمار در بیمارستان تهران را جهت ارائه خدمات اعزام کند.

با استفاده از خدمات مراقبت و نگهداری از بیماران توان‌بخش می‌توان به تسریع روند بهبودی بیماران کمک کرد. همچنین این مرکز با وجود اینکه طیف گسترده‌ای از خدمات را به صورت تخصصی و شبانه‌روزی ارائه می‌کند، باعث کاهش هزینه‌های مراقبتی بیماران نیز می‌شود.

قیمت یا دستمزد پرستار همراه بیمار در بیمارستان

دستمزد همراه بیمار ثابت نیست و براساس فاکتورهای مختلفی تعیین می‌شود. چرا که بیماران از شرایط یکسانی برخوردار نیستند و بر همین اساس همراهان وظایف متفاوتی دارند.

این فاکتورها شامل مدرک و تخصص همراه، نوع بیماری فرد مریض، میزان وخامت حال او، داشتن امکان حرکت، انجام سونداژ یا تزریقات، ساعات نگهداری از بیمار، شبانه‌روزی بودن و چندین عامل دیگر است. با در نظر گرفتن این عوامل می‌توان میزان تقریبی دستمزد همراهان بیمار را برآورد کرد. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص میتوانید با متخصصان توان بخش تماس حاصل فرمایید.

سهیل خوش نظر
گرد آورنده

سهیل خوش نظر

از ما مشاوره رایگان بگیرید



    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *