درمان حساسیت فصلی تابستان در طب سنتی
حساسیت فصلی به فعال شدن سیستم ایمنی بدن در مقابل آنتیژنهایی گفته میشود که عملاً تأثیر بدی روی بدن ندارند، اما سیستم ایمنی بدن ما آنها را مضر شناسایی میکند. در چنین شرایطی افراد با علائم مختلفی همچون آبریزش بینی، خارش پوست، سوزش چشمها و غیره مواجه میشوند.
درمان حساسیت فصلی تابستان در طب سنتی میتواند به شما این امکان را بدهد تا بدون نیاز به مصرف داروهای شیمیایی برای رفع آن اقدام کنید. این نوع درمان با تدابیر مختلفی انجام میشود که در ادامه مقاله بررسی میکنیم.
همچنین شما میتوانید برای اطلاع از نحوه درمان یا ویزیت پزشک عمومی در منزل جهت درمان از طریق شماره تلفنی رایگان با ما در تماس باشید. موسسه پرستاری توانبخش که با سابقه بیش از 20 سال خدمات پرستاری در سطح تهران ارائه میدهد، در 24 ساعت شبانه روز آماده خدمترسانی به شما عزیزان با کادر درمانی حرفهای مجرب جهت درمان حساسیت فصلی تابستان میباشد.
9 راه درمان حساسیت فصلی تابستان در طب سنتی
برای رفع سریع حساسیت فصلی در تابستان با طب سنتی میتوانید از پزشکان نسخه تهیه کنید یا با مصرف برخی از گیاهان دارویی میتوانید حساسیت خود را کنترل کنید و شاهد بهبود علائم حساسیت فصلی باشید. در ادامه روشهای مختلفی که برای رفع حساسیت فصلی تابستان در طب سنتی وجود دارد را معرفی و بررسی میکنیم.
1. مصرف زردچوبه
به گفته پزشکان طب سنتی از جمله دکتر صرافان، مصرف زردچوبه به دلیل خواص ضد باکتریایی میتواند تأثیر زیادی روی کاهش علائم آلرژی تابستان داشته باشد.
زردچوبه به عنوان یک ادویه در غذاهای مختلف قابل استفاده است. همچنین شما میتوانید روزانه 1 قاشق چایخوری زردچوبه را در یک لیوان شیر در حال جوش بریزید و روزانه یک لیوان شیر زردچوبه سرد شده را میل کنید.
2. گیاه آویشن
یکی از بهترین گیاهان برای درمان حساسیت فصلی تابستان در طب سنتی، گیاه آویشن است. این گیاه میتواند مشکلات تنفسی را از بین ببرد و باعث باز شدن تنفس شما شود.
یک قاشق مرباخوری آویشن خشک را درون یک لیوان آب جوش بریزید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه دم بکشد. سپس این دمنوش را میل کنید تا از تاثیر درمانی آن، روی حساسیت فصلی تابستان بهرهمند شوید.
3. عسل طبیعی
عسل به عنوان یکی از بهترین ترکیباتی است که میتواند در طب سنتی برای درمان حساسیت تابستانه مورد استفاده قرار گیرد. برای مصرف عسل جهت درمان حساسیت فصلی تابستانه طب سنتی، نیاز به انجام اقدام خاصی نیست. همین که روزانه یک قاشق غذاخوری عسل را در یک لیوان آب ولرم بریزید و مصرف کنید به درمان آلرژی شما در فصل تابستان کمک میکند.
همچنین، میتوانید هر روز صبح به صورت ناشتا یک قاشق چایخوری عسل را در دهان خود قرار دهید و آن را مزهمزه کنید.
4. دمنوش سیاه دانه
سیاه دانه یکی از بهترین گیاهان برای درمان حساسیت فصل تابستان با طب سنتی است. این ماده مغذی میتواند به صورت دمنوش مورد استفاده قرار گیرد. برای این کار یک قاشق چایخوری سیاه دانه را داخل یک لیوان آب جوش بریزید و روی لیوان را بپوشانید تا دم بکشد. سپس آن را از داخل صافی عبور داده و میل کنید.
پودر سیاه دانه میتواند به عسل نیز اضافه شود و یک معجون به نام دوسین به وجود آورد. این معجون برای سلامت بدن بسیار مفید است.
5. گیاه بادرنجبویه
گیاه بادرنجبویه یکی از بهترین گیاهانی است که میتواند برای کاهش حساسیت فصلی تابستان در طب سنتی مورد استفاده قرار گیرد. این گیاه بسیار پرخاصیت بوده و میتواند برای رفع مشکلات ریوی و تنفسی مفید باشد.
بادرنجبویه را میتوان به صورت دمنوش مورد استفاده قرار داد. اما حتی اسانس این گیاه به دلیل آرامشبخش بودن و تأثیری که روی سیستم عصبی مرکزی مغز میگذارد به کاهش تحریکات آلرژی کمک بسیار زیادی میکند.
6. دمنوش بابونه
دستورالعملهای زیادی برای تهیه دمنوش بابونه وجود دارند که میتوانید از هر یک از آنها کمک بگیرید. سادهترین دستور تهیه این است که مقداری گیاه بابونه خشک شده را به آب جوش اضافه نمایید و اجازه دهید تا دم بکشد. پس از گذشت 5 الی 10 دقیقه می توانید این دمنوش را میل کنید.
7. چای سبز
چای سبز یکی از بهترین گیاهانی است برای درمان آلرژی تابستان در طب سنتی مورد استفاده قرار میگیرد. این چای به دلیل داشتن آنتیاکسیدانها و ویتامین سی، میتواند تأثیر زیادی روی تقویت سیستم ایمنی بدن داشته باشد و با خاصیت آرامشبخش خود میتواند هیجان، استرس و افسردگی را درمان کند.
روزانه یک لیوان چای سبز را با مقداری عسل ترکیب و میل کنید تا از تأثیر آن روی کاهش حساسیت فصلی تابستان بهرهمند شوید.
8. پرتقال تازه
پرتقال یکی از میوههای بسیار پرفایده است که البته در فصل تابستان خیلی سخت میتوانید آن را پیدا کنید. این میوه آبدار دارای ویتامین سی بوده و به عنوان یک آنتیهیستامین بسیار قوی عمل میکند.
مصرف روزانه یک عدد پرتقال هنگام صبح میتواند بدن را در برابر انواع آلرژی و حساسیت فصلی محافظت کند. میتوانید آبپرتقال تازه را هر روز میل کنید تا از خواص آن بهرهمند شوید.
9. دارچین
دارچین یک ادویه پرفایده است که با خاصیت ضدحساسیت خود میتواند با حساسیت تابستان مبارزه کند. میتوانید برای درمان حساسیت فصلی تابستان در طب سنتی مقداری دارچین به غذا اضافه کنید. همچنین اضافه کردن چند تکه دارچین به چای سبز و سیاه نیز میتواند مفید باشد.
پیشگیری از حساسیت فصلی تابستان با طب سنتی
دوری از محرکهایی که باعث ایجاد حساسیت فصلی در تابستان میشوند، مهمترین اصل برای پیشگیری از این نوع حساسیت است. جلوگیری از حساسیت فصلی تابستان با طب سنتی میتواند طبق توصیههای مختلفی انجام شود.
لازم است که مصرف برخی از گیاهان و مواد غذایی مانند گردو، پنیر، شاهی، سیر، تره و پیاز را که معمولاً محرک هستند را کاهش دهید. همچنین مصرف نوشیدنیهای طبع سرد مانند شربت سکنجبین و میل کردن کاهو میتواند برای رفع خشکی و خارش گلو و جلوگیری از حساسیت پوستی کمک کند.
پیشگیری و درمان حساسیت فصلی تابستان در طب سنتی با موسسه پرستاری توانبخش
برای درمان حساسیت فصلی تابستان با طب سنتی از یک متخصص طب سنتی نسخه تهیه کنید و طبق دستورالعملها از داروهای گفته شده استفاده کنید. داروهای گیاهی که معرفی کردیم نیز میتوانند به درمان حساسیت شما کمک کنند و تأثیر مثبتی در جلوگیری از آن داشته باشند. اما برای درمان اصولی و سریعتر یا جلوگیری از وقوع آن میتوانید از خدمت پرستاری و پزشکی موسسه توانبخش استفاده کنید. برای مشاوره رایگان با ما در تماس باشید.
از ما مشاوره رایگان بگیرید
دیدگاهتان را بنویسید