خواب سالمند: تشخیص و مدیریت اختلالات خواب در سالمندان

خواب سالمند: تشخیص و مدیریت اختلالات خواب در سالمندان، از جمله مباحثی است که در جامعه بسیار رایج بوده و نیاز به مراقبت زیادی توسط مراقبین سالمندان دارد. در این نوشته کوتاه به این مبحث می‌پردازیم.

تشخیص و مدیریت اختلالات خواب در سالمندان

مدیریت اختلالات خواب در سالمندان

در مقایسه با افراد جوان‌تر، افراد مسن تغییرات خواب مرتبط با سن را بیشتر نشان می‌دهند، از جمله مرحله خواب عمیق و کاهش تدریجی ساعات خواب، که منجر به خواب پراکنده و بیداری زودهنگام می‌شود. علل متعددی به بی‌خوابی در افراد مسن کمک می‌کند، مطابق با این مشاهدات که افراد مسن احتمالاً به تطبیق خود با شرایط و استفاده از داروها درگیر هستند.

وقتی افراد مسن از بی‌خوابی شکایت دارند، قبل از شروع استفاده از داروهای خواب‌آور مهم است که شرایط پزشکی درمانی و استفاده از داروهایی که ممکن است مسئول بی‌خوابی باشند مورد بررسی قرار گیرند. همچنین، ضرورت غربالگری اختلالات اولیه خواب، مثل سندرم بیخوابی مزمن، سندرم بیقراری پاها و اختلال رفتار حرکت سریع چشم‌ها در خواب مهم است. باید اختلالات خواب را که معمولاً در افراد مسن مشاهده می‌شود را بررسی و تشخیص داده و مدیریت کنیم.

در این مقاله ما تشخیص افتراقی، تشخیص بالینی و مدیریت بی خوابی در افراد مسن را مورد بحث و بررسی قرار دادیم.

درباره افراد مسن، اثرات بسیاری از شرایط پزشکی مرتبط با خواب، مصرف همزمان دارو، و تغییرات فیزیولوژیکی مرتبط با سن در معماری خواب و ریتم شبانه‌روزی باید در نظر گرفته شود. ارزیابی و مدیریت جامع بی‌خوابی همراه با درمان بیماری‌های مرتبط می‌تواند کیفیت خواب بیمار و همچنین زندگی روزانه را بهبود بخشد.

چگونگی مراقبت از اختلالات بیخوابی

مراقبت از اختلالات بیخوابی

انواع توصیه‌های مراقبتی که توسط مراقبین پزشکی توصیه شده است:

مشاوره: برخی از متخصصان خواب “درمان رفتار شناختی” را توصیه می‌کنند. چنین مشاوره‌ای به شما کمک می‌کند تا افکار استرس‌زا را که می‌توانند شما را در شب بیدار نگه دارند، «تشخیص داده، به چالش کشیده و تغییر دهید».

  • داروها و یا مکمل‌ها
  • مدیریت خواب مانند داشتن برنامه خواب منظم را رعایت کنید
  • ورزش منظم داشته باشید
  • سروصداها را به حداقل برسانید
  • نور را به حداقل برسانید
  • دما را طوری مدیریت کنید که راحت باشید

مراقبت سالمند موسسه توانبخش درمان‌هایی را بر اساس موقعیت منحصر به فرد شما را با مشورت پزشک توصیه می‌کند، چه داروهایی ممکن است به اختلالات خواب کمک کند؟

مراقبت سالمند موسسه توانبخش ممکن است برخی از داروها و مکمل‌های توصیه شده پزشک را برایتان مهیا و ارائه دهد: داروهای کمکی خواب ممکن است در برخی موارد بی‌خوابی مفید باشند، از جمله ملاتونین، زولپیدم، زالپلون، اسزوپیکلون، راملتون، سوورکسانت، لامبورکسانت، یا دوکسپین. سندرم بی قراری پاها را می توان با گاباپنتین، گاباپنتین اناکاربیل یا پره گابالین درمان کرد. نارکولپسی ممکن است با تعدادی از محرک‌ها یا داروهای تقویت‌کننده بیداری، مانند مودافینیل، آرمودافینیل، پیتولیسانت و سوریامفتول درمان شود.

سهیل خوش نظر
گرد آورنده

سهیل خوش نظر

از ما مشاوره بگیرید



    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *